Hem | Så här skiljer du dig | Skriv bodelningsavtal | Juridik | Sök advokat | Träffa psykolog | Artiklar

Liveporr

Hej! Kom på min man med att ha ett konto på en liveporrsida där han också betalade för att se andra tjejer. Hur ska man axla det? Är det otrohet?

1 gillning

Det bestämmer man nog själv vad man känner inom sig

Men jag hade inte accepterat det.

Hur känner du?

Efter ett liv med porrmissbrukare är mitt svar ja. Även om det var tjejer bakom kameran, människor som bara är “objekt” så påverkade det mig oerhört mycket. Min kvinnlighet, det sårbara i “oss”, vårt sexliv, min trygghet, hans syn på mig, min syn på mig och så vidare. Livet blev aldrig detsamma för mig och jag har inte ångrat en sekund att jag lämnade honom.

Du behöver fundera precis som @onedaymore skriver hur du ser på det. Det är DU som bestämmer, inte han, vad du tycker om detta och om det här är något du kan leva med.

4 gillningar

Det kan aldrig vara ok tycker jag. Om jag levde i relation med en kvinna så skulle jag aldrig någonsin acceptera det. Det skulle kännas som att jag inte är bra nog eller att personen är väldigt sjuk. Båda orsakerna är inte något jag mäktar med.
Det är upp till dig men jag tror personligen du aldrig blir lycklig med honom.

Är det mer ok att en man gör så än en kvinna? Jag själv tycker att båda könen är av lika värde och det är rent ut sagt åt helvete att någon gör så mot en. Jag skulle bli jätteledsen

1 gillning

Alla drar sin egen gräns kring vad man tycker är otrohet. Porr tycker inte jag är otrohet, jag tittar själv på det ibland. Så länge det inte går ut över det vanliga sexlivet alltså.

Liveporr har jag ingen erfarenhet av men det skulle jag nog faktiskt klassa som otrohet. Då interagerar man med en annan människa (Antar jag? Vad skulle annars poängen vara?) till skillnad från där man tittar på en bild eller inspelad film. Då är man en passiv åskådare och den man tittar på vet inte ens om att man existerar.

Men det viktiga är ju vad du känner och om ni kommunicerat kring det här innan.

2 gillningar

Hej,

Ledsen för din skull. Det tar så enormt stor skada i en relation. Har själv varit med om att killen i tidigare relation tittat mycket på porr i smyg och ljugit om det osv, och hade det varit liveporr hade jag blivit ännu mer sårad. Av egen erfarenhet så går det ut över ens sexliv med ens partner, oavsett vad han säger och inte. Jag anser att om man är en mogen man så vet man vilka skador det kan göra och då väga för- och nackdelar om det är värt det eller ej…

2 gillningar

Jag tycker inte det är otrohet, däremot kan det vara ett problem om det påverkar eller stör det riktiga livet. Sen om det är nåt man betalar för och är live/privat förstår jag om man blir sårad och det skulle jag tycka var mer fel

1 gillning