Hem | Så här skiljer du dig | Skriv bodelningsavtal | Juridik | Sök advokat | Träffa psykolog | Artiklar

Beskrivning av kategori

Skapa en dagbok här. Skriv ner din personliga historia, hur du känner dig och dela med dig av dina känslor.

Jag är en 44-årig kvinna som trivs med mitt jobb och älskar mina barn. MEN jag känner att mannen jag lever med sedan 23 år tillbaka inte är mannen i mitt liv längre. Vi har ingen fritid tillsammans. Han ligger i soffan och tittar på TV när jag går och lägger mig oftast så sover han i soffan hela natten. Vi har inget samliv att tala om längre. När han påpekar detta känner jag bara ett tvång att vara till lags och ställa upp. Jag älskar honom som en vän men inget mer. Glöden har försvunnit. Allt går på slentrian. När han jobbar sitt sena skift och jag är ensam med min hemmavarande dotter är livet som bäst känns det som. Tror det är dags för skilsmässa. Längtar efter något mer men inte med denne mannen.

1 gillning

Åh gumman vad jag känner igen mig! Du har (vad vi vet) bara ett liv.
Gå vidare! Ska man vara juste så ge honom en chans till förändring. Du är ung och det finns ett annat liv och någon annan som har vett att uppskatta dig!
Min historia finns här om du är intresserad och det blev hur bra som helst :+1:t4:

:disappointed: sorgsen
Har nyss avslutat ett 30 år långt förhållande. Mannen i mitt liv har haft kvinnor vid sidan om i flera år! Allt rämnade för ca 2 månader sedan när han berättade att han träffar en annan, vi hade då haft det ganska dåligt en längre tid och levde lite vid sidan av varandra, men den sorg och det svek jag upplevde när det uppdagades att han även hunnit träffa fem andra kvinnor var obeskrivlig. Jag är en romantiker och vill alltid se det goda hos människor och kunde inte för mitt liv förstå vad som hänt, att min bästa vän kunde ljuga för mig på detta sätt. Hur kan man inte se, eller vill man inte se? Hur går man vidare i detta?
Tankarna mal i huvudet, ena stunden så vill man bara dra täcket över huvudet och nästa sekund så kommer ilskan och man är på väg att starta ett tinderkonto. Finns det någon där ute som sitter inne med svaren.