Vill du ha ensam vårdnad? Eller ändra på något kring umgänge/boende för era barn?

Denna tjänst framtagen för er som redan är överens om att ändra på något kring vårdnad, umgänge eller boende rörande era barn.

Tänk på att detta bara är en juridisk tjänst. Ingen medling ingår. Ni måste vara 100% överens innan ni beställer.


Så här fungerar det

FAQ

Du får en betalningslänk per mejl/SMS så fort vi tittat igenom din beställning och accepterar den.

Antingen är ni överens eller så är ni inte överens.

Är ni inte överens så har ni lite olika alternativ.

  1. Försök komma överens själva.
  2. Ni kan kontakta kommunen och fråga efter “samarbetssamtal”. Det är en sorts medling, utförd av kommunen på deras kontor.
  3. Ni kan också testa vår medlingstjänst (klicka på “tjänster” i menyn ovan). Fördelen är att ni slipper blanda in myndigheter. Kan sköta det online. Vi kallar inte in vittnen, intervjuar inte era barn osv. Nackdelen är att vår medlingstjänst är till för enklare konflikter samt att den kostar pengar. Kommunens alternativ är gratis och väldigt bra. Har ni en svårare konflikt och/eller ont om pengar kan det vara värt att titta närmare på. Det finns även andra privata alternativ.
  4. Om medling inte fungerar har du tyvärr inget annat val än att skicka in en stämningsansökan till tingsrätten med dina krav. Detta kallas i folkmun för en “vårdnadstvist”. Behöver du hjälp med din vårdnadstvist har vi en tjänst för det. Titta även på vårt Pro-Bono tjänst. Det är gratis hjälp vi ibland beviljar de som inte har råd med ett juridiskt ombud.

Det beror på omständigheterna i ert fall.

I vissa fall tillkommer en ansökningsavgift på 900 kr till tingsrätten som ni själva får betala. Har ni ett pågående mål om skilsmässa, slipper ni dock denna avgift.

  • Färdiga ansökningshandlingar du måste skriva under.
  • Fri support tills du fått ensam vårdnad (eller avslag).
  • Pengarna tillbaka om du får avslag.

12+

År online

30 000+

Besökare per månad

100%

Fokus på barns bästa

Beställ: Redan överens (499 kr)

Har det förekommit våld eller andra övergrepp? *