Om oss

Skilsmässa.se är en ideell förening. Vår vision är att genom modern teknik underlätta för människor att ta sig igenom en skilsmässa.

Juridik

Alla juridiska artiklar och svar är skrivna av erfarna jurister och/eller juriststudenter. De artiklar som är skrivna av juriststudenter har lästs igenom och godkänts av jurist.

Politik / Religion

Vi är politiskt och religiöst obundna. Vi har ingen åsikt om folk ska gifta sig, skilja sig, vara singlar, leva som särbor eller i polygami. Vårt fokus ligger enbart på att underlätta för medlemmarna att stödja varandra under sin skilsmässa med hjälp av dagens teknik.

I forumet tolereras ingen politisk eller religiös diskussion. Det finns gott om andra forum för det. Det är inget fel att diskutera politik och religion. Men går man igenom en skilsmässa så tycker vi att man förtjänar en paus från världens alla problem och istället tar tid fokusera på sig själv ett tag.

Vår föreningsstadgar, inklusive kvalitetssäkringssystem, finns att ladda ner i höger kolumn.

Medlemskap

Alla är välkomna som medlemmar. Man väljer själv om man vill vara anonym. Forumet är gratis och kommer alltid att vara det. Du registrerar dig uppe i höger hörn på forumet.

Media

Vi får ibland förfrågningar från tv-kanaler som önskar komma i kontakt med personer som skiljt sig för tv-program eller intervjuer. Söker ni personer till TV-program så är det OK att skapa ett inlägg i forumet. Ni behöver inte mejla oss om det, om ni arbetar för ett välkänt företag. Skapa ett användarnamn och lägg in er annons under kategorin “Fritt forum”. Skriv ut offentliga kontaktuppgifter i inlägget.

För er som skriver mycket om skilsmässor och vill ta del av nya undersökningar vi gör innan de publiceras, kan skicka ett meddelande till info@skilsmässa.se.

Bakgrund / Historia

 • 2009

  Ett forum om skilsmässa startas på domännamnet skilsmassa.eu som ett test av en privat eldsjäl som själv gått igenom en skilsmässa. Forumet får omedelbart en grupp aktiva medlemmar som hyllar det.

 • 2011

  En ideell förening bildas och tar över forumet som nu vuxit till tusentals medlemmar.

 • 2013

  Föreningen köper domännamnet Skilsmässa.se av en vänlig själ som ser nyttan forumet gör. Vi byter från skilsmassa.eu till skilsmässa.se så att det ska bli lättare att komma ihåg. Folk har även börjat bli bekväma med att använda åäö i domännamnet. Föreningen byter namn till “Skilsmässa.se”.

 • 2015

  Vi börjar anordna träffar. Det blir ett uppskattat inslag för medlemmarna och sätt att träffa nya vänner.

 • 2017

  Ny programvara ersätter forumet för att kunna hantera de ständigt ökande medlemmarna och alla inlägg som skrivits.

 • 2018

  En duktig jurist börjar arbeta hos oss. En helt ny design lanseras med fokus på juridisk information. På så sätt når vi ut till alla dem som går igenom en skilsmässa och söker på Google efter juridisk information. Inte bara dem som söker på “Skilsmässa + forum”.

 • 2019

  Över 100 000 inlägg i forumet!

Föreningsstadgar
Kostnad
 • Gratis
Medlemmar
 • 2000+ medlemmar
Besökare
 • 40 000+ per mån.

Kontaktuppgifter

Chefredaktör
Ansvarig utgivare
Juridisk redaktör
Webbmaster / ansvarig för forumet
Ansvarig för dataskydd / GDPR
Klagomål, feedback
Annonsering
Press, sponsring

OBS! Använd ett "ä" i mejlen, byt INTE ut det mot ett "a".

Pressmeddelande

Här presenteras information löpande
Press release 2
Presskit
Januari 20, 2017

Vårt presskit, inklusive logo. Ladda ner pressmeddelande

Rekommendera skilsmässa.se?

Vi har ett "ä" i vår webbadress. Därför kan det vara lite knepigt att länka hit. Men bara kopiera adressen nedan, så blir det rätt!