Vildahjartat

Vildahjartat

54-årig kvinna med en skilsmässa efter 28 år och en separation efter 4,5 år. Har 3 vuxna barn med mannen jag var gift med. Det var en jobbig skilsmässa även om det var jag som lämnade. Passionen och kärleken fanns inte längre utan vi var mer som ett företag som skulle rodda vardagen. Min man började flörta och söka sig mot andra kvinnor och då valde jag att lämna.

Min andra relation har bestått av ständig otrohet från hans sida. Det tog ett tag innan jag kom på något. När jag började ana tittade jag en gång i hans mobil och då satt han och skrev med 3 andra kvinnor samtidigt som han satt med mig i soffan, pussade mig på pannan och sa hur mycket han älskade mig. Att han höll på med mobilen var bara för att barnen “pratade” med honom.

Kom på honom flera gånger efter det. Vi har separerat och försökt igen. Vi har även gått i parterapi och jag tyckte det blev bättre, men i början av januari fick jag ett meddelande från en kvinna som berättade att han varit hos henne på juldagen och hade sex när jag var med mina barn. Hur jag ska kunna bli hel efter detta vet jag inte och om jag någonsin vågar lita på en man igen är jag väldigt tveksam till just nu.