Skicka privata meddelanden här

Jag vill kunna skicka privata meddelanden här, men verkar inte kunna det. Finns inte den funktionen eller är det jag som gör något fel nu?

Klickar på profilen, men kan inte hitta Meddelande eller liknande. Avisering, Bokmärke och Profil är de tre funktionerna som syns för mig.

Jo då.
Klickar du på den rundeln högst upp till höger med din profil öppnas en listmeny upptill med en klocka, ett “banér”, ett brev och en “figur”. Klicka på brevet så kommer du till meddelanden.

2 gillningar

Det kan vara så att du är lite för nyregistrerad. Jag vet att vissa funktioner kommer när man varit aktiv ett tag. Kanske hör meddelandefunktionen till dem?

1 gillning

Du måste ha passerat några stadier i “inskolningen” i forumet. Assistenten tar dig med längs vägen och ska dyka upp automatiskt, bara följ med där så ser du hur det fungerar och får fler och fler funktioner upplåsta.

1 gillning

Kanske ska du tagga personen du vill nå kontakt med :+1:

1 gillning

Brevet/kuvertet syns inte här för mig.

Ja det verkar vara så. Discorob skolanr nog in mig nu.

1 gillning

Mkt möjligt

Men du är ju för ny användare på forumet… men har du redan hittat någon här som du kommunicerat med så betyder ju det att du måste ha haft en annan profil… använd den isf?!

Nej, inte riktigt. Blev tipsad om sidan och har förstått att den funktionen ska finnas här.

1 gillning

Fortsätt bara skolan du så kommer meddelandefunktionen. :hugs:

Fattar inte riktigt, om du söker återkontakt med en specifik person/nick här så måste du väl ha varit aktiv här… för personen du söker kan ju inte vara vilket random nick som helst i cyberspace? :face_with_raised_eyebrow:

@Orngott55 kan ju vara ny som användare men lurkat och läst lite innan så hen hittat en nick hen vill kontakta?

2 gillningar

Jag söker inte återkontakt, utan jag har fått veta att den möjligheten finns och då vill även jag veta hur man gör när/om jag vill använda den.

Förstår inte varför fokus läggs på det dock…

Som @mordillo skriver ovan, jag har varit här och läst, men utan att ha skapat konto. Nu var det dags även för mig, tyvärr.

Jamen… om det nu faktiskt är så att du bara råkat lurka runt, läsa, fastna för någon (som du till och med skriver att du redan älskar :see_no_evil:) och nu reggat dig för att du direkt vill kontakta honom speciellt… då får du väl antingen tagga honom så han fattar att det är honom du söker, eller så bara interagera på forumet rent allmänt till dess du får “brev/meddelande-funktionen”… det här är ju inte en dejtingsajt för personliga/privata kontakter i första hand :+1:

Du nämner om två helt separata inlägg som inte har något med varandra stt göra.

Nej personen som jag skrev om i det första inlägget som du läst, kan jag ta kontakt med när som helst, men väljer att låta bli för han behöver tillfriskna med hjälp av sin rehabilitering. Så vitt jag vet så finns han inte här.

Varför trodde du att jag ville ha kontakt med någon specifik, egentligen? Eller ens använda det här forumet där folk berättar om sina tuffa kriser, som dejtingsajt? Tråkig start…

Tack för ditt förtydligande om forumet och fina bemötande.

Hälsningar
ytterligare en person i kris

1 gillning

Så nyfiken i en strut du är alltså :sweat_smile::sweat_smile:

Aha! @Aa86 hoppas på en padelkamrat! :wink: :rofl:

Lura inte stackars orngott nu att börja med detta gissel… bättre att dansa. :dancer:

1 gillning

I would never :upside_down_face: