Ska det vara såhär?

Hej.

Jag skriver här ganska ofta. Men det hjälper mig! Alla kommer med så bra och fina råd.

Nu har det gått två månader sedan det tog slut, mellan mig och mitt ex. Det var hans val. Första månaden var jobbig, men jag kände mig okej på något sätt. Jag var mest förvirrad, sen blev jag arg, och bestämd med att komma över honom direkt.
Men efter en månad blev det värre. Jag tänker på honom KONSTANT, har gjort hela månaden. Från morgon, till kväll. Jag tänker på allt fint. På hur mycket jag saknar honom som person. Jag sover inte och har en extremt jobbig ångest som är svår att hantera. Jag flyttade till denna staden på grund utav honom utan någon anknytning till någon annan, så hela denna staden skriker ’oss’. Han är också en ’offentlig person’, vilket gör det värre. För jag blir aldrig av med honom. Överallt finns han att påminnas över.

Och jag undrar, när blir det bättre? Är det vanligt att det blir värre? Jag trodde att det skulle vara lite bättre efter 2 månader, inte värre… usch vad ont det gör! Ska det vara såhär?

2 gillningar

Jag har tipsat om denna förut, en blogg som en tjej skrev efter att ha blivit lämnad fult med otrohet mm. En fantastisk blogg som borde vara bok! Läs den!

https://trehundrasextiofemdagarnu.blogg.se/2013/october/dag-1.html[](http://)