Sex efter skilsmässa

Hej på er!

Ja jag har funderat en hel del på detta och skulle vilja höra från er som kommit vidare efter skilsmässan och då kanske speciellt er karlar.

Jag är lite smått nervös inför detta när man träffar en tjej och det hettar till. Har ju bara varit med en kvinna dom senaste 17 åren och det känns ärligt talat lite skrämmande hur det kommer bli/vara.

Hur har det varit för er andra första gången efter separation. Förstår ju att det säkerligen är lättare för vissa och svårare för andra.

Ni tjejer får gärna också flika in med era erfarenheter.

4 gillningar

Var i samma sits, hade inte haft sex med någon annan än mitt ex och vi var tillsammans sedan vi var 20år (tillsammans i 15). Första gången blev med en tjej från Tinder där det var bestämt att jag skulle sova över, att vi skulle ha sex var inte utttalat. Jättesöt tjej, 8år yngre. Vi käkade och drack lite och när vi skulle gå och lägga oss blev d som d blev! Jag var livrädd för att inte få upp den eller komma för tidigt men inget av detta skedde, det gick galant. Vi hade sex några gånger till efter det och hon hjälpte mig på nått sätt över spärren. Då du haft en partner har du förhoppningsvis haft mycket sex och därmed vet vad du gör! Det är som att cykla och det kan du ju. Mitt problem är att jag har väldigt svårt att bli attraherad och hård numera då jag jämför med mitt ex som var riktigt het enligt mig…jag längtar till den dan jag träffar någon igen som jag kan få känslor för och där sexet känns gudomligt!

4 gillningar

Ja det är väl just det man är nervös över, inte få upp den och att det går för tidigt. Känns som om man psykologiskt skrämmer upp sig själv.

Jag och min exfru har alltid haft bra sex även om det dalade på slutet. Vi hade sex någon gång efter att slutet var ett faktum också och sista gången fick jag inte upp den vilket jag tror berodde på psyket då jag visste vad som skulle ske. Någon sorts psykisk kastrering eller nått och det är väl det jag är rädd ska hända med en ny.

Det är inte fel om du druckit ett eller två glas vin första gången du ska upp på sadeln igen, det tar bort lite av nervositeten och får dig att slappna av. Det är såklart ingen långsiktig lösning men för att komma förbi den första gången tror jag det är bra att inte vara spiknykter :wink:

2 gillningar

Nykter skulle jag aldrig ens drömma om att vara första gången :joy:

4 gillningar

Som kvinna har man uppenbart inte samma fysiska prestationskrav. Tror att många kvinnor är hämmade över att det hänger här och där, att man inte är ung längre vilket bidrar till dålig självkänsla och oro vid en ny relation.
I mitt fall har jag alltid gått igång på spänningen med en ny kropp, att inte göra det gamla inrutade. Jag som kvinna har inga förväntnigar att första gången med en ny man ska ta mig till oanade höjder om jag inte hjälper till själv. Till skillnad från liknelsen med att cykla där man är ensam om prestationen så är man två om att ha sex och eget ansvar krävs. Kilar det för tidigt så kan man fortsätta på annat vis. Lycka till och övning ger färdighet :wink:

3 gillningar

Tack och intressant ur en kvinnas perspektiv :wink:

1 gillning

Jag vet inte jag. Personligen verkar jag ha svårt att få upp den när jag fått i mig lite vin. Sedan vet jag inte om jag varit kvinna om jag skulle gillat tanken på att en man inte skulle kunna klara av att få till det med mig om han inte hade fått ett par glas innanför västen. Jag skulle nog ta det som en förolämpning men nu är jag inte kvinna så jag vet inte. Men personligen föredrar jag att vara nykter när jag ger ett femininum min karess.

2 gillningar

Jo visst kan det väl vara så. Men det är ju en jäkla skillnad nån du varit med några gånger jämfört med första gången. Men vi är alla olika. :wink:

1 gillning

Ja det är vi verkligen, tack och lov. Räkor och vitt vin fungerar för båda könen :wink:! Jag skulle absolut inte bli förolämpad. Det nyktra vardagssexet kommer tids nog. En kopp kaffe och sex njaaa inget för mig.

6 gillningar

Ja. Första gången är mer kittlande och spännande. Jag är mer orolig för att jag ska vara för fumlig och inte lyckas göra det skönt för henne. Det finns mer än ett sätt att tillfredställa en kvinna. Jag kan göra det skönt för henne utan att penetrera henne, jag kan penetrera henne utan att kunna göra det skönt för henne.

Jag kan ju säga det att mitt sexliv med mitt ex var obefintligt. Hon var klar innan jag ens börjat komma igång. Hon fick fort ont i armen och tyckte det var obehagligt med oralsex så våra s k kärleksakter slutade med att jag fick tillfredställa mig själv. Hon var den första jag haft samlag med. Sedan kände jag mig inte så kelen efter alla utskällningar och klagomål jag fick.

Därför skaffade jag mig en älskarinna som lärde mig en del men det var väldigt ytligt, väldigt krystat och konstigt så det blev jag inte så mycket klokare av. Så jag skaffade en annan som hjälpte mig utforska min sexualitet men jag kände mig i a f inte tillfredställd hur länge vi än höll på.

Med en förväntan om att det skulle bli på samma sätt gav jag mig hän åt en gift kvinna som föll i mina armar i samma stund jag meddelade att vi skulle skilja oss. Kort, stressat men fullständigt tillfredställd insåg jag att det räcker inte för mig med det mekaniska. Det måste finnas en djupare känsla. Jag måste känna något för personen, det måste finnas något mer än fysisk åtrå.

Viktigare än den fysiska attraktionen och föreningen är den metafysiska. Den berusning som ska uppstå ska inte bero på spirituosa utan i den ömsesidiga berusningens av varandras inre och yttre tjuskraft,

Det vackraste på en kvinna är inte vaderna. Det är inte höften. Det är inte midjan. Det är inte barmen. Det är inte ansiktet. Vill ni verkligen se en kvinnas skönhet? Se in i hennes ögon.

10 gillningar

Fint och djupt skrivet. :blush:

Tack. Människor är som frukter; kan se fräscha och läckra ut utanpå men skämda och ruttna inuti. De skan se skrovliga, taggiga och illa medfarna ut men kommer man innanför skalet är det en söt, pikant, ljuv arom som ger mersmak. Jag hoppas att jag aldrig ska hitta någon som vill gå i säng med mig efter en kopp kaffe. Inte heller efter vitt vin och räkor. Inte heller någon som vill gå i säng med mig för att jag är jag. Jag hoppas hitta någon som vill vakna vid min sida vid vars sida jag vill vakna och dela vardagen med. Men jag är kanske lite annors?

3 gillningar

Nej då Rulle du har så rätt i det du skriver. :+1:

1 gillning

Tack för att du delar med dig av dina tankar. Sånt här är ju alltid lite känsligt att ta upp. När jag träffade en man efter den katastrofala separationen var jag inställd på att det nog inte skulle bli nån höjdare första gången vi hamnade i säng. Detta efter att min väninna delade med sig av sina erfarenheter. Och faktum är att jag ändå inte hade förväntat mig något otroligt fantastiskt. För min del så skulle jag aldrig kunna klara ett “one night stand” eftersom jag måste känna mig trygg med personen innan jag själv kan slappna av och ge mig helt hän. Och första gången är ju nästan som ett “one night …”. Det lustiga är väl att jag inte hade några stora förväntningar på honom utan tyckte det fick ta sin tid, han hade ju ändå inte haft en kvinna på 7 år, men förväntningarna jag hade på mig själv var desto större - oron för att han inte skulle tro att han räckte till om det inte gick för mig. Och … ja, jag behöver känna mig trygg först.
Så summan av kardemumman, räkna med att båda är lite oroliga, nervösa, spända och allt det där, var lyhörd och säg som det är så blir det nog allra bäst. Låt allt ta sin tid.

2 gillningar

Tack och intressanta tankar från andra hållet så att säga.

Har heller aldrig varit så mycket för one night stands men första gången med någon man är intresserad av är ju trots allt första gången som du skriver. :blush:

2 gillningar

Åh fy…

3 gillningar

Hej. Det är en intressant fråga. Av alla människor jag känner hade ingen någonsin haft det problemet. Du kanske behöver kvalificerad hjälp. www.manligapotek.com/generisk-viagra.html har inte bara en mängd olika läkemedel, utan den har också kvalificerade specialister. Min personliga åsikt är som följer: du behöver inte vara rädd för sådana saker, om du är okej med din hälsa och din mentala hälsa så kommer allt att vara bra här och där.

Personligen saknar jag en kvinna jätte mycket, inte för sex, utan att bara ha någon att ty sig till, kunna titta djupt in i ögonen säga att man äkskar henne, och ha någon att köpa en bukett med rosor då och då, eller kunna luta sig lätt emot i tvsoffan. Frågan är när man igen kan våga träffa å lita på en kvinna.

2 gillningar