Hem | Så här skiljer du dig | Skriv bodelningsavtal | Juridik | Sök advokat | Träffa psykolog | Artiklar

Lögner på lögner varför? Förstår inte?

Hej igen nu har en tid gått och efter jag kom på henne med att hon hade ljugit innan vårat bröllop som var i augusti så fick jag reda på nån månad sena att hon skickat nån tjej att skiva med mej o försöka få mej flörta tillbaka som inte gick så bra. Dom slutade snabbt.
Efter det fortsatte lögnerna mer o mer så spelar ingen roll att jag lägger bevisen framför henne att hon ljuger. Och hon ljög om nåt jag verkligen inte förstod man jag ljuga om. Hon påstår att hon blivit slagen i sitt förra förhållande inget jag vet nåt om. Eller kan tro för sen när hon mår dåligt så är det till han hon berättar allt.

Mina barns padda var inloggad med hennes Google konto. Och skulle uppdatera dom då jag fick se att hon laddat hem massa dejting appar vissade henne ändå säger nej det har jag inte Nehe men står ju här tog ett dygn innan hon erkände det och då sa hon att hon skulle kolla om jag hade det men varför inte fråga bara. Så hon sa hon lovade in och ut direkt men visade sig att hon har haft det hela tiden efter det. Men ljög där med o nekade tills jag sa är det inte bättre vara ärlig jag blir ju mindre sur om du säger som det är så man kan pata om det. Hittade fler datum hon hade varit inne men nekar än. Nu har jag inget förtroende alls kvar tillit finns inte. Vet ej vad man ska göra. Jag har alltid sagt nej till gifte mål ändå sa jag ja till henne nu ångrar jag mej kan jag lova. Men älskar idioten ändå om man får säga så. Nån som varit med om nåt liknade?