I väntan på att livet ska fortsätta

Hej
Det känns som mitt liv är på paus, drömmer om att allt spännande, roligt och härligt ska börja igen. Det finns ingen att prata med om detta, skilmässa ligger några år bort pga barnen, vänner, huset och familjerna ja ni vet allt liksom. Vad gör man undertiden? Skaffar nya vänner och kanske starta en otrohets affär?

Vore ju kul att ha nån att träna med, kanske ta nån lunch. Men tinder och nätdating känns ju lite drastiskt. Har testat lite faktiskt men de flesta är ju ute efter nåt seriöst, eller så blir man väl i bästa fall kidnappad haha

Om du lever i en relation och funderar på otrohet så sluta med det. Ta i så fall ditt amsvar och lämna relationen nu istället för att ta sönder din partner på det mest elaka sätt du kan göra.

7 gillningar

Riktigt illa om du tänker så! Du förstör livet för alltid för en annan människa!!!

2 gillningar

Två val.

  1. Jobba öppenhjärtligt och ärligt med den relation du har.

  2. Befria din partner! Dvs avsluta relationen och låt henne/ honom gå vidare och bygga upp något bättre för sig. Lögner och bedrägeri förstör själva relationens grundval. Ingen ska behöva satsa år av sitt enda liv på en relation byggd på falska premisser.

4 gillningar

Du kan ju alltid läsa lite i trådarna som finns på forumet. Det finns gott om material att se vad otrohet gör med den som har blivit sviken. Det kanske gör att du får lite perspektiv på saker och ting innan du fortsätter på den banan du verkar vara inne på.

Kan även tillägga att hålla ihop för barnens skull men under tiden välja att vara otrogen är också att förstöra barnen.

1 gillning

Är du missnöjd med livet? Vet du ens varför? Vad är det spännande, roliga, och härliga, är det något som är helt omöjligt att genomföra nu? Att skiljas pga att man är generellt olycklig och inte i en dålig relation tror jag är ett smidigt sätt att bli fortsatt olycklig och dessutom ensam. Söker man extern lycka när man saknar inre lycka kommer man inte hitta nåt. Hitta vad du vill och gör det, ta ratten. Att vara passiv och missnöjd hjälper inte ett dugg.

Det är lätt också att när generell missnöjdhet uppstår att man söker efter saker att hänga det på. Hänger man det på relationen så är det alldeles självklart du hittar dåliga saker. Och det är extremt vanligt att man skriver om sin historia - man glömmer det som var bra och ältar det som var dåligt. Man dödar aktivt, om än omedvetet, sin kärlek till sin partner.

Men det kan också vara så att du har en kass partner, en relation som inte går att rädda, eller redan slutat älska din fru. Då är man ärlig och bryter upp. Inte är otrogen. Det är faktiskt helt otroligt att sitta och logiskt resonera om att kanske söka upp en otrohetsaffär. Jag förstår inte överhuvudtaget hur man kan sitta och tänka så. En sak att i stundens hetta att tappa självbehärskningen, men att kalkylerat planera otrohet?

4 gillningar

Trolleri, trollera….?
Förtäckt kontaktannons?

Varför drömma? Sätt igång nu.
Var lycklig med nuvarande partner eller skilj dig.
Du flyr förmodligen från dig själv om du inte kan vara lycklig här o nu.

1 gillning