Hem | Så här skiljer du dig | Skriv bodelningsavtal | Juridik | Sök advokat | Träffa psykolog | Artiklar

Gott nytt år, det kan omöjligt bli sämre!

6 månader har gått sedan hon berättade att hon varit otrogen 2ggr (fler tror jag men får ju aldrig veta). Vi försöker men jag tänker på det som hänt varje dag men inte hela tiden.
2020 väl knappast bli sämre än 2019 hoppas jag, och så får vi se om äktenskapet överlever året…
Tack alla här inne som kommenterar och delar med sig av era historier…ni är ett stort stöd för mig. Styrkekram till alla er som går igenom en jobbig tid och en käftsmäll till er alla som bedragit er partner.
Forza 2020!!

9 gillningar

Kram till dig.
Hoppas också på ett bättre år. Och får hoppas att det blir bättre för dig, hur det än går med äktenskapet

Tack @onedaymore

Jag fattar fortfarande inte hur man kan bete sig som otrogna människor gör. Att de bara kan svika en partner som man levt med i många år (i mitt fall 9). Svika en så totalt utan nån som helst tanke på den dom sviker.
Jag frågade min fru hur hon tänkte…“inte alls just då” blev svaret. Betydde jag så lite?
Snart har 7 månader gått och visst blir det lite lättare vartefter men fortfarande mår jag sämre nu än jag någonsin gjort tidigare :disappointed_relieved:

4 gillningar

Joo tyvärr kan 2020 bli sämre, iaf för min del. Sambon släppte bomben att hon ville separera på nyårsdagen. Men förhoppningsvis så blir det något bättre i slutändan för oss båda. Hon har fattat rätt beslut skulle jag tro, men det är ändå fruktansvärt tungt att krossa en kärnfamilj.

Ajfan…Jag beklagar. Jag hoppas att hon tröttnat på riktigt och att det inte finns otrohet inblandat…för det gör saken ännu värre anser jag.
Ta en dag i taget och var inte rätt att ta professionell hjälp…det här iaf hjälp mig väldigt mycket!!
Ta hand om dig!!

Tack. Jo jag hoppas och litar (än så länge) på henne, när hon säger att det inte än någon annan inblandad.
Jo det gör jag faktiskt, det känns nästan som det blir iiiiiite bättre å bättre för varje dag(kommer säkert bakslag).
Har sagt till mig själv att inte bygga på en ryggsäck med bördor, utan ta tag i grejer direkt, tex pratat med sjuksköterska( en månads väntekö för att få träffa psykolog/psykoterapeut eller samtalsterapeut på hälsocentralen) anmält mig till samtalsgrupp för separerade, pratat med sjuksköterska på jobbet samt åkte till en diakon för att få lätta på trycket. Sen har jag skrivit dagbok från dag ett. Dom första dagarna var allt ett kaos och man kom knappt ihåg vad man gjorde dagen innan…Så jag försöker bearbeta situation så gott det går.

@Albatross Annars kan jag rekommendera terapi via Kry-appen, videosamtal med läkare, psykolog/terapeut. Det hjälpte definitivt mig då det var som värst.

Fortsätt jobba på dig själv tycker jag @Kranglig och låt tiden ha sin gång.
Gör mer saker som du tycker om eller testa något nytt. Jag köpte en kamera som håller mig sysselsatt… om det nånsin slutar vara molnigt i götet…

1 gillning