Hem | Så här skiljer du dig | Skriv bodelningsavtal | Juridik | Sök advokat | Träffa psykolog | Artiklar

Exet beklagar sig för min mamma

Tji fick jag. Visst är det skönt att vi äntligen är separerade men tjafset och irritationen har ju inte upphört. Och tydligen så skriver exet till min mamma och gnäller över saker som han tycker är jobbiga med mig. Min mamma har förmedlat detta till mig men det blir ju fel eftersom jag känner mig tillrättavisad av min mamma trots att jag är 41 år.

För någon timme sedan ringde hon och berättade att exet hade mailat henne gällande att jag tydligen sms:ade honom för mycket och att han kände sig påhoppad. Tidigare idag försökte vi få ihop sommarschemat till fritids ang hur sonen ska vara där i sommar. Jag såg i mailet med fritids att han inte hade satt sig ledig någon vecka alls vilket skulle betyda att sonen endast skulle vara ledig i 2 veckor i sommar ( under min semster). Jag fick väl något bryt och undrade varför han inte tänkte vara ledig med barnen. Han tog väl dessa sms som ett påhopp då jag råkade slänga ur mig om det var för att han ville spendera mer tid med sin nya framför barnen( ja det var dumt av mig).
Han skrev senare till min mamma hur jobbigt han tyckte det var när jag sms:ade honom hela tiden och kom med påhopp. Vilket reulterade i att min mamma ringde mig och beklagade sig över hur jobbigt hon tyckte det var att hamna i kläm och att jag och exet ju måste kunna prata lugnt och sansat vilket ledde till att jag blev irriterad på min mamma.

Suck… Nu har exet poängterat att jag inte får skriva till honom utan bara ringa eller träffas om det är något. Jaja får väl hålla fingret i styr och inte sms:a när jag blir irriterad på honom.

Jag sa till min mamma att hon ju får säga ifrån till exet på skarpen att hon inte vill höra beklagelser över mig.
Herregud känns som jag lever på grundskoletiden när det skulle skvallras för föräldrarna.

3 gillningar

Jag tycker du kan poängtera tillbaka att er kommunikation inte ska gå via din mamma. Håller med dig om att det är väldigt barnsligt av honom!

1 gillning

Mitt x ringde till min pappa och gnällde men där fick han tji. Min älskade pappa som höll på mig i alla lägen! Tyvärr dog han i corona för ett år sedan :cry:

3 gillningar