Dejting

…abc

1 gillning

Bor du på landet? Annars är mitt tips att sätta av en hög med dejter. Jag har varit på kanske 30-40 dejter under det året jag varit skild. Det ger distans o lugn. Jag skulle aldrig vilja hoppa in i första bästa relation igen.

Först nu är jag mig själv på dejterna och har kul o nyfiken och bara glad o kan fokusera på vad det är jag söker. Visst jag är kanske banal. Men vill han en vältränad och intelligent kvinna som har skinn på nästan men ändå vilja vara feminin. Har träffat en sån nu. Det är jättekul. Men allt annat är svårt. Hon bor långt bort. Har anknytningsproblem. Men men jag är nyfiken.

Men det är mitt råd. Dejta mera o var inte så allvarlig hela tiden.

2 gillningar

Mitt tips är att DU själv adresserar och tar tag i din egen grundproblematik och att du gör det innan du inleder nya relationer :muscle: :v:

4 gillningar

Förlorar du en är det tusen åter. Det är en klyscha när en längre relation brustit. Men otroligt viktig läxa o mindset vid dating. Ingen vill ha sån press.

Nu vet jag inte din historia, men om du precis har avslutat en relation (och kanske också på ett mindre bra sätt) är det inte så konstigt om du får ångest.

Men det är okej. Du behöver inte ha bråttom och du behöver varken känna ångest inför dejter eller inför att förlora bra kvinnor om du inte är redo för dem.

Ta den här tiden till att hitta dig själv igen. Låt det ta den tid som behövs. Det finns många som hetsar till nya dejter och relationer och sex direkt efter att avbrott, men det kan många gånger skada mer än det hjälper.
Alldeles för många använder redan dejter som en slags gratis terapeuter för att få bekräftelse eller förströelse eller Gud vet vad, vilket är både kontraproduktivt och själviskt.

Att istället våga möta sorgen, känslorna och inte minst sig själv blir faktiskt en investering för livet. Det är jobbigt och kan kännas läskigt, men det ger tusenfalt tillbaka.

Efter det kommer du också att vara betydligt bättre rustad inför en ny relation, och troligen öka chanserna till ett bra och stabilt förhållande :slightly_smiling_face:

Lycka till!

3 gillningar

Ja det är nog bra att undvika dejting när det är allt för färskt. Men kan absolut också vara läkande att dejta.

Kan absolut ses som själviskt. Men själviskhet kan vara bra. Så länge man inte utnyttjar och bedrar andra. Det är min fasta övertygelse åtminstone