Dejting

…abc

1 gillning

Mitt tips är att DU själv adresserar och tar tag i din egen grundproblematik och att du gör det innan du inleder nya relationer :muscle: :v:

4 gillningar

Nu vet jag inte din historia, men om du precis har avslutat en relation (och kanske också på ett mindre bra sätt) är det inte så konstigt om du får ångest.

Men det är okej. Du behöver inte ha bråttom och du behöver varken känna ångest inför dejter eller inför att förlora bra kvinnor om du inte är redo för dem.

Ta den här tiden till att hitta dig själv igen. Låt det ta den tid som behövs. Det finns många som hetsar till nya dejter och relationer och sex direkt efter att avbrott, men det kan många gånger skada mer än det hjälper.
Alldeles för många använder redan dejter som en slags gratis terapeuter för att få bekräftelse eller förströelse eller Gud vet vad, vilket är både kontraproduktivt och själviskt.

Att istället våga möta sorgen, känslorna och inte minst sig själv blir faktiskt en investering för livet. Det är jobbigt och kan kännas läskigt, men det ger tusenfalt tillbaka.

Efter det kommer du också att vara betydligt bättre rustad inför en ny relation, och troligen öka chanserna till ett bra och stabilt förhållande :slightly_smiling_face:

Lycka till!

3 gillningar