Varför du bör kontakta advokaten genom skilsmässa.se

Accountability

en advokat som får ett dåligt omdöme på skilsmässa.se kommer att tas bort från vår lista. Vi har för närvarande 40 000 besökare/mån. När du klickar på “Ring upp mig” eller skickar ett meddelande genom advokatens profil “Skicka meddelande”, så ser advokaten att du hittat honom/henne genom skilsmässa.se.

Anlitar du en hantverkare för ett enda jobb, så är risken stor att hantverkaren inte bryr sig speciellt mycket om dig. Du är en privatperson som ändå inte har fler jobb framöver. En stor företagskund med återkommande jobb kommer få mer uppmärksamhet.

Du skulle kunna säga att dina grannar också funderar på att bygga om sina altaner. Då skulle hantverkaren ha större incitament att göra ett bra jobb åt dig, så att du rekommenderar honom till dina grannar.

Men förmodligen har du inte 10 grannar som också går igenom en vårdnadstvist. Så hur kan du hantera risken att bli behandlad som en ej viktig engångs-klient?

Kontaktar du advokaten genom hans profil på skilsmässa.se så ser han/hon det och är medveten om att du kan lämna ett negativt omdöme om du inte skulle vara nöjd. Får advokaten ett negativt omdöme som kan styrkas, så tas advokatens profil och möjlighter till gratis exponering bort.

Skilsmässa.se har över 40 000 besökare varje månad. Så det kan ha stor betydelse.

Kostar det något?

Nej, det är gratis att kontakta advokater genom oss.

Tjänar ni något på att jag kontaktar advokaten genom hans profil?

Nej, advokaten betalar inget alls när en besökare kontaktar honom/henne genom oss. Faktum är att advokater är förbjudna att betala för leads av advokatsamfundet.

Alla advokater i Sverige som arbetar med familjerätt är med i vår sökmotor/lista helt gratis. Vill en advokat annonsera så kan de betala för extra synlighet genom en premiumprofil. Vilket också signalerar att de är villiga att riskera att bli av med sin profil och med största sannolikhet kommer vara väldigt noga med att göra ett bra jobb.

Ska jag kontakta en advokat eller en advokatbyrå?

Vi bestämde oss för att inte lista advokatbyråer. Anlitar du en advokatbyrå så finns risken att den på byrån som utför ditt jobb inte bryr sig lika mycket som ägaren. Om han gör ett dåligt jobb så är det firman som får sig en smäll. Den anställde kan flytta vidare till ett nytt företag.

Genom att enbart lista enskilda advokater, oavsett var de jobbar, får den enskilda advokaten ta smällen själv genom att bli av med sin profil om han gör ett dåligt jobb. Samtidigt får han också större avkastning genom ett förstärkt, personligt varumärke, om han gör ett bra jobb.

Du kan fortfarande se vilken byrå advokaten jobbar på i sin profil. Advokaten har fortfarande kollegor. Men du som kund vill göra vad du kan för att gå från oviktig kund utan makt, till en kund med makt.

“Kunden har alltid rätt”

En privatperson kan ha svårt att avgöra kvaliten på juridiska tjänster. Därför kommer negativa omdömen inte automatiskt radera en advokats profil. Vi kommer gå igenom manuellt först och kan komma att kontakta dig för mer uppgifter.

Målet med vår sökmotor är inte bli en plattform för smutskastning. Inga dåliga omdömen kommer publiceras på hemsidan. Möjligheten att lämna dåliga omdömen är endast till för oss så att vi kan radera olämpliga advokater. Målet är att hjälpa oviktiga kunder utan större köpkraft, bli viktiga kunder med större köpkraft. Men även att hjälpa advokater som gör ett bra jobb bygga upp sitt personliga varumärke så att de kan skörda frukterna av sitt väl utförda arbete.

Rekommendera skilsmässa.se?

Vi har ett "ä" i vår webbadress. Därför kan det vara lite knepigt att länka hit. Men bara kopiera adressen nedan, så blir det rätt!