Om oss

Skilsmässa.se är en ideell förening. Communityn startades för många år sedan som ett hobbyprojekt och har därefter växt till tusentals medlemmar med över 70 000 inlägg i forumet. Vi är dagsläget ett antal volontärer som driver hemsidan med bidrag från gamla medlemmar och sponsring av vänliga teknikföretag.

Vi är politiskt och religiöst obundna. Vi har ingen åsikt om folk ska gifta sig, skilja sig, leva som särbor eller i polygami. Vårt fokus ligger enbart på att underlätta för medlemmarna att stödja varandra under sin skilsmässa, med hjälp av dagens teknik. I forumet tolereras ingen politisk diskussion.

Vår föreningsstadgar, inklusive kvalitetssäkringssystem, finns att ladda ner i höger kolumn.

Alla är välkomna som medlemmar. Man väljer själv om man vill vara anonym. Forumet är gratis och kommer alltid att vara det.

Föreningsstadgar
Kostnad
  • Gratis
Medlemmar
  • 2000+ medlemmar
Besökare
  • 13 000+ per mån.

Använd ett “ä” i vår epost-adress. Byt INTE ut det till ett “a”. Vill du praktisera/volontärarbeta på skilsmässa.se eller sponsra/samarbeta med oss så skicka ett mejl 😃

Pressmeddelande

Här presenteras information löpande
Press release 2
Presskit
Januari 20, 2017

Vårt presskit, inklusive logo. Ladda ner pressmeddelande

Rekommendera skilsmässa.se?

Vi har ett "ä" i vår webbadress. Därför kan det vara lite knepigt att länka hit. Men bara kopiera adressen nedan, så blir det rätt!