Det bästa skilsmässobrevet någonsin

Ibland gör man misstag! Eller vad tycker du?

När en kvinna erkände att hon haft sex med sin mans bror bestämde sig mannen för att hämnas – i ett brev. Brevet, som är makens svar på kvinnans första brev, har fått stor genomslagskraft på internet och roat tusentals människor. Detta kan vara det bästa svaret någonsin.

Fruns brev till maken 

Kära make,
Jag skriver detta brev för att berätta att jag har valt att lämna dig för gott. Jag har varit en bra fru för dig i sju år. Men de senaste två veckorna har varit ett helvete för mig. Din chef ringde till mig och berättade att du hade sagt upp dig idag. Det var detta som fick bägaren att rinna över. Nu får det helt enkelt vara nog.

Acceptera och förstå sig själva

I förra veckan hade jag varit hos frisören, jag hade fixat mina naglar, lagat din favoritmåltid och dessutom bar jag ett helt nytt sexigt nattlinne. Men du la inte märke till detta. Du kom hem och åt på några minuter och gick sedan direkt till sängen efter att du hade kollat på den där matchen.

Du berättar aldrig att du älskar mig. Du tar inte ens i mig längre. Antingen är du otrogen eller älskar du mig helt enkelt inte. Oavsett bryr jag mig inte. Jag har bestämt mig för att lämna dig nu. 

PS. Om du försöker att hitta mig är det ändå ingen idé. Jag flyttar, tillsammans med din bror, till West Virginia. 

Ha ett underbart liv! 
Hälsningar, 
Din exfru. 

Makens svar till frun 

Kära exfru,
Detta brev från dig gjorde min dag. Ja, precis, du och jag har varit gifta i sju år. Men det stämmer inte riktigt att du har varit en sådan bra fru som du påstår. Jag har kollat på sport för att få ditt gnällande att upphöra. Synd att detta inte funkade. Och jo, jag såg att du hade klippt av dig allt hår i förra veckan. Min första tanke var då att du såg ut som en kille. Men jag valde att inte kommentera detta för att min mamma uppfostrade mig på det sättet; om du inte har något snällt att säga bör du istället hålla tyst.

När du lagade min favoritmåltid måste du ha förväxlat mig med min bror. Du borde ha koll på att jag slutade äta gris för sju år sedan. När jag såg att du hade på dig det där nya nattlinnet gick jag och la mig direkt då jag såg att prislappen fortfarande satt på. Jag blev konfunderad men hoppades innerst inne att allt var ett sammanträffande. Min bror lånade nämligen 350 kronor av mig tidigare under dagen och på prislappen stod det att kostnaden för nattlinnet var 349 kronor. 
Trots allt detta kände jag att jag fortfarande älskade dig och att vi säkerligen kunde lösa de problem vi hade. När jag upptäckte att jag hade vunnit högsta vinsten på Lotto, som uppgick till 70 miljoner kronor, bestämde jag mig för att sluta mitt jobb och samtidigt boka oss två biljetter till Jamaica. 

Ensamhet varar inte för alltid

Men när jag kom hem var du borta. Antagligen händer saker och ting av en anledning. 
Jag hoppas att du får det där fullbordade livet som du alltid drömt om och önskat. Förresten, min advokat sa till mig att efter det brev du skrev, kommer du inte ha rätt att ta del av en endaste krona av mina pengar. 

PS. Jag vet inte om jag berättade detta för dig, men min bror Stefan var född Stefanie. Jag hoppas inte att detta ska vara något problem.

Varma hälsningar!


Var den här artikeln hjälpsam? Betygsätt det!
Nuvarande omdöme: 3.36

Rekommendera skilsmässa.se?

Vi har ett "ä" i vår webbadress. Därför kan det vara lite knepigt att länka hit. Men bara kopiera adressen nedan, så blir det rätt!